Eiwitshakes, Paleo, HCG-kuur, Detoxen….

Als je eenmaal afgevallen bent, wil je hier niet meer mee bezig zijn. In de praktijk weten wij dat als je afgevallen bent, er altijd wel een vetresidu over blijft op plaatsen waar je dit niet grappig vindt. Hoe hard je ook traint, hoe goed je de repen chocolade kunt weerstaan, moeder natuur vindt vaak haar eigen weg.

Breaking “old” news

Wilde je altijd al af van die ellendige love handles, dat sta-in-de-weg buikvetje of die tegen elkaar botsende binnen dijen? Dan is er Coolsculpting! Coolsculptingcenters belooft “get rid of vet” zonder liposuctie of andere ingrijpende behandelingen. In Amerika gingen miljoenen mensen je al voor; in Nederland is Coolsculpting nu echt in opmars.

Waarom Coolsculpting?

Wij spraken met plastisch chirurg dr. F. Kazem, een van de grondleggers van Coolsculpting in Nederland.

” Deze technologie heeft zich inmiddels tot in de puntjes ontwikkeld en bewezen. Er is geen reden meer om het verwijderen van uw hardnekkige vetrolletjes uit te stellen. De methode is veilig. Het gebruik van de Cryoilipyse® techniek om vetcellen te bevriezen voldoet aan de strenge eisen van de Americain Food and Drug Administration (FDA). Wel vind ik dat het verwijderen door selectieve koeling altijd plaats moet vinden onder het toeziend oog van een ervaren plastisch chirurg. De methode is om plaatselijk vet te verwijderen. Het is geen middel om obesitas te bestrijden of om af te vallen.”

Women only?

Als je denkt dat dit alleen voor vrouwen is, heb je het mis; Coolsculptingcenters mag een groot aantal mannen tot haar cliënten rekenen. Bekijk de onderstaande video en lees de ervaringsverhalen op de website www.coolsculptingcenters.nl. Hier staan onder andere ook een QuickScan, meest gestelde vragen en een uitgebreid verhaal over hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Shape yourself

Eenmaal bevroren vetcellen worden via het lichaam afgevoerd. Deze kunnen zich niet meer vullen met vet. Wie wordt hier nu niet blij van?! Coolsculptingcenters heeft diverse klinieken door het hele land. Er is dus altijd wel een Coolsculptingcenter bij jou in de buurt!

Twijfelen jullie nog? Ik niet! Via 020-2373100 heb ik mij alvast aangemeld voor een gratis consult!