Fietsen zijn duur. Vooral als je deze nieuw koopt bij een fysieke winkel. Gelukkig zijn er de laatste jaren een aantal online aanbieders die met de prijzen kunnen stunten. Denk hierbij aan matrabike en fietsenwinkel. Het kopen van een fiets kost echter nog steeds veel geld en daarom is het goed om rond te kijken naar aanbiedingen en outlets.

Hoe ik een goede aanbieding tegenkwam

Ik vertel jullie graag hoe het komt dat ik dit artikel met jullie deel. Laatst kwam ik na mijn studiedag aan op het station in Amsterdam. Tot grote woede ontdekte ik dat mijn gloednieuwe e-bike weg was. Ik zelf had nog niet eerder meegemaakt dat mijn fiets was gestolen. Ik heb nog geprobeerd om deze terug te vinden via fietsgestolen.nl. Een vriendin van mij had op die manier haar fiets teruggevonden. Deze bleek toen verwijderd te zijn door de gemeente.

Ik had echter minder geluk en moest opzoek naar een nieuwe. Ik besloot specifiek op zoek te gaan naar aanbiedingen.

Vergelijk de prijzen

Een manier hoe je te werk kan gaan is door op beslist.nl te surfen en fiets in te typen. Zo krijg je een overzicht van allerlei verschillende fietsen met de bijbehorende prijs erbij. Hier stonden een paar mooie aanbiedingen tussen. Echter zal je heir niet websites tegenkomen die geen geld aan beslist uitgeven. Daarom raad ik aan om een aantal fietsenwinkels aan te schrijven en te vragen wanneer zij weer acties gaan laten lopen.

Stunten met korting!

Eén van de websites die ik aanschreef gaf aan dat ik op een goed moment contact opnam.
Dat weekend zouden ze een stunt circus beginnen. Dat weekend kwam ik terug en ik was skeptisch. Hoe veel korting kon ik verwachten? Al mijn aanbiedingen werden overtroffen. Ik kocht uiteindelijk een merk racefiets met meer dan 40% korting. Als extraatje werd de fiets ook nog eens gratis afgeleverd op mijn huisadres!