Stel, je bent net verhuisd of je hebt net je hal opnieuw geschilderd. Het is dan tijd voor nieuw meubilair voor in je hal. En als eerste denk je dan natuurlijk aan een kapstok. Logisch, je wilt dat iedereen die binnen komt fijn zijn of haar jas kan ophangen. Dat is toch fijner dan de jas in een hoopje op de grond te kieperen. Maar zo’n kapstok is een simpel meubelstuk dat flink in de papieren kan lopen. Toch is dat niet nodig. Ook voor echt design hoef je niet de hoofdprijs te betalen.

Wat voor kapstok wil je?

Daar begint het aankleden van je hal natuurlijk mee. Je wilt een kapstok, maar wat voor een? Dat lijkt een simpele vraag, maar wanneer je op de site gaat kijken, zie je dat het nog niet zo gemakkelijk is. Wil je een staand exemplaar? Hartstikke leuk, maar zorg er dan wel voor dat je er nog langs kunt lopen. Wil je een hangend exemplaar? Perfect! Maar denk er dan ook aan om ook voor de kinderen een kapstok op te hangen. Zij kunnen waarschijnlijk niet bij de hoge kapstok en je wilt natuurlijk wel dat zij zelf hun jas kunnen ophangen en weer pakken. Wil je een grote garderobekast? Meet dan van te voren je hal even op. Je moet natuurlijk wel om de kast heen kunnen lopen.

Een kapstok in jouw style

Als je bepaald hebt wat voor soort kapstok je wilt, is het van belang dat je goed kijkt naar style en design. Het moet natuurlijk wel een mooi geheel worden in jouw hal. Je hal is per slot van rekening het eerste dat je gasten zien van jouw huis. Een rommelige hal, met meubels die slecht bij elkaar passen geeft geen positieve eerste indruk. Neem daarom de tijd om te kijken welke kapstokken mooi zouden staan en kies uit jouw selectie samen met je partner de perfecte kapstok.
Kapstok

Een kapstok is de kroon op je werk

Wanneer je hartstikke je best gedaan hebt om je hal op te knappen wil je natuurlijk wel dat deze zo mooi mogelijk blijft. Kies daarom voor wandbekleding die niet besmettelijk is. Het meest ideaal is zelfs wanneer je de muren kunt afnemen zonder dat de verf aan je doekje blijft zitten. De keuze voor de meubelen in de hal is ook hartstikke belangrijk. Je wilt precies die uitstraling krijgen die je voor ogen had.