Of je nu maar een klein tuintje hebt, of een joekel van een buitenruimte, iedere tuin heeft een Hillhout schutting nodig. Nou ja nódig… Je wilt natuurlijk lekker privé kunnen zitten in je eigen tuin en dan komt een Hillhout schutting écht wel van pas. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om je Hillhout schutting nog mooier te maken. Je eigen creativiteit is de grens, maar soms is het handig om wat tips te krijgen. Hieronder zal ik wat tips geven.

Een Hillhout schutting maakt je tuin ruimer

Een Hillhout schutting is natuurlijk gewoon al prachtig. Je hoeft er niets anders mee te doen dan ‘m plaatsen. Je zult zien dat je tuin er enorm van opknapt. Ondanks het afbakenen van je tuin met een schutting zal je tuin veel groter en meer opgeruimd lijken. Dat komt natuurlijk omdat je geen onkruid van de buren meer in je tuin krijgt, maar ook omdat je je tuin een klein beetje zult moeten opruimen voor je je schutting plaatst.

Een Hillhout schutting nog mooier maken

Een Hillhout schutting hoef je niet te behandelen of te schilderen. De schutting is al mooi zoals ‘ie is. Maar wil je er toch nog creatief mee aan de gang, dan kun je er voor kiezen om de planken in verschillende kleuren te beitsen of te schilderen. Lekker fleurig in allerlei kleuren of juist in prachtig zwart om je tuin een chique uitstraling te geven. Op deze manier zorg je dat je schutting goed past bij jouw interieur. Je maakt dan met de Hillhout schutting een echte tuinkamer. Door je planten, potten en tuinmeubelen goed te kiezen zorg je voor precies die sfeer die jij in je tuin wilt hebben.
Hillhout schutting

Planten en een Hillhout schutting

Eigenlijk is het bijna zonde om klimplanten tegen je Hillhout schutting te laten groeien. Toch kan een klimplant echt een heel verschil maken in de sfeer. Als je kiest voor een mooie klimroos of kamperfoelie, heb je ook nog eens een deel van de schutting die heerlijk ruikt. Wil je wel planten, maar geen klimmers? Kies dan voor verticaal tuinieren. Hiervoor zijn bij de tuincentra speciale hangers te koop, die je aan je schutting bevestigt. Je kunt hier bijvoorbeeld heel leuk aardbeienplantjes in doen, dat ziet er leuk uit en is nog lekker ook! Je kunt er zelfs bollen in planten, zo kun je eindeloos variëren met je schutting en diverse planten.