Sendra laarzen van nu

Laarzen blijven in de mode dat is een ding dat zeker is. of je nu van simpele enkellaarsjes houdt of juist van cowboylaarzen. Het merk Sendra heeft voor iedereen de laarzen die het beste passen bij de kledingstijl. De westernstijl laarzen van dit merk brengen je even terug naar het Amerika van vroeger. Tijdens verschillende modeshows zien we steeds vaker de cowboylaarzen en andere westernstijlen terugkomen op de catwalk. De cowboylaarzen hebben iets waardoor het erg simpel is en tegelijkertijd ook erg speciaal. Wil je meer weten over cowboylaarzen van Sendra en de andere stijlen en hoe je deze kunt combineren? Lees dan vooral verder voor alle weetjes over westernstijllaarzen.

Sendra en kleur

De cowboylaarzen van Sendra zijn er in heel veel verschillende kleuren. De laarzen hebben leuke prints en kleuren die opvallen. Zo heb je bijvoorbeeld bruine (leren) cowboylaarzen met een leuk blauw en rood printje. Je kunt voor de mees simpele kleuren kiezen of juist een beetje gewaagd ,met een heleboel kleuren. Naast dat de Sendra laarzen zelf een grote variatie aan kleur hebben, kun je er ook kleurrijke kleding bij dragen. Het is maar net waar je zelf van houdt, want je kunt er echt alle kanten mee op. basic en kleurrijk komen bij dit merk heel dicht bij elkaar.

De manieren om Sendra laarzen te combineren

Het combineren van Sendra laarzen is totaal gen lastige klus. Het is eigenlijk zelfs heel makkelijk. De laarzen zijn goed te combineren met broeken, rokken en zelfs jurkjes. In het assortiment van het merk vind je namelijk een heleboel verschillende modellen. Bij een broek staat het leuker om voor de hoge laarzen te gaan. Bij een rok daarentegen kun je beter een enkellaars als model nemen. De keuze ligt uiteindelijk bij jezelf, maar de richtlijnen voor (bijna) elke combinatie is laag bij hoog en andersom. Probeer erg kleurrijke schoenen te combineren met een kleur als zwart wit of grijs. Op deze manier leg je de focus op de schoenen. Bij een outfit met felle kleuren kies je juist weer voor een paar laarzen in een effen kleur. Snapje? Het is dus de bedoeling dat of je laarzen opvallen of de kleding, maar nooit tegelijkertijd.

Een Sendra liefhebber snapt het

Niemand kan je vertellen wat je aan  moet doen. Geloof mij als ik zeg dat de laarzen van dit merk echt top zijn. Behalve de cowboy laarzen zijn er nog veel meer soorten laarzen in de collectie. De Sendra biker laarzen bijvoorbeeld. Deze worden ook veel gedragen door vrouwen die echt oog hebben voor mode. De laarzen zijn voor een groot deel handgemaakt en zijn van een erg stevige kwaliteit. behalve dat de laarzen erg mooi zijn, lopen ze ook heel lekker. Met Sendra maak jij je kleding af.