Krijg je het ook warm als je denkt aan de jaren ’50? Iedereen leek blij te zijn: de oorlog was achter de rug, iedereen krabbelde op en niemand trok zich meer iets aan van alle ellende. Het was tijd om feest te vieren. ‘Yolo’ was hier eigenlijk uitgevonden: je leeft maar één keer, dus waarom niet goed? Seks, drugs, rock’n’roll. Dat rock’n’roll was voornamelijk het geval met een Crosley platenspeler. Vinyl it is.

Crosley platenspeler helemaal terug naar de nieuwe jaren ‘20

Inmiddels zitten we alweer bijna in een nieuwe jaren ’20. Aan de ene kant van de wereld ontstaat er een dip qua oorlog, woede en bedrog, en aan de andere kant van de wereld kent niemand iets anders dan liefde, vrede en rust. Turbulente tijden zorgen voor opspelende emoties. En wat kan meer helpen dan muziek? De Crosley platenspeler haalt het romantische beeld wat je hebt bij de jaren ’50 naar boven. En iedereen is er gek op.

Trek je patty coat maar aan, en dans!

De Crosley platenspeler brengt een retro sfeertje in de kamer. Bij aankoop van de Crosley platenspeler bedacht je een feestje te willen organiseren. Een themafeestje, om precies te zijn. Patty coats, discoballen, sigaretten in glaasjes op tafel, Elvis Presley, cherry en de Crosley platenspeler moeten zorgen voor een onvergetelijke avond.

Van vinyl naar cd naar usb naar ‘cloud’, terug naar vinyl?

Hebbedingetjes worden steeds belangrijker en de mode van vroeger komt terug. We herleven wat al is geweest, en iedereen geniet er optimaal van. Ga maar eens na: de eerste mobiele telefoon was een koelkast; je kon hem amper in je zak doen. Daarna werden de telefoons kleiner en kleiner, en nu moeten ze weer groter en groter. Een scherm waar je goed naar kunt kijken. Al met al passen ze twintig jaar later (weer) niet in je zak. Dat is eigenlijk met alle trends zo: van kort haar voor de dames in de jaren ’20, naar zo lang mogelijk haar in de hippietijd, weer terug naar kort haar nu. Voor vinyl (de Crosley platenspeler) geldt precies hetzelfde: vroeger was het, daarna kwam de cd, daarna usb, daarna niks (de ‘cloud’), en nu weer vinyl?! Het gaat om de ervaring. De Crosley platenspeler geeft de muziekervaring die geen ‘cloud’ kan bieden. Retro.