Opzoek naar een sportschool in Amsterdam waar je body pump groepslessen kunt volgen? Bij Fitness 365 kun je lessen volgen waarbij er aan body pump wordt gedaan. Woon je in Amsterdam en ben je opzoek naar een sportschool waar groepslessen centraal staan en je gemotiveerd wordt om door te gaan? Dan is Fitness 365 ook voor jou perfect. Mijn ervaring met de aanbiedingen, de groepslessen en de sfeer bij Fitness 365 sportschool Amsterdam lees je hier.

Sportschool Amsterdam

De Fitness 365 locatie in Amsterdam is makkelijk te bereiken met het openbaarvervoer. Voor mensen zonder rijbewijs (zoals ik) is deze sportschool dus ook een prima keuze. De sportschool in Amsterdam is voor iedereen graag groepslessen volgt echt ideaal. Sport je al bij een Sportschool in Amsterdam dan kun je uiteraard ook overstappen. Wel kan het zo zijn dat je aan een contract vastzit waarbij je elke maand moet blijven betalen voor een bepaalde periode. Sporten bij Fitness 365 sportschool Amsterdam is vooral als je graag groepslessen volgt een ideale keuze.

 

Body pump bij sportschool Amsterdam

Zoals ik in het begin van deze blog vertelde zijn de body pump groepslessen van Fitness 365 sportschool Amsterdam geweldig. De trainingen zijn super intensief en je raakt gemotiveerd door de anderen. Zelf heb ik bij individuele train momenten een gebrek aan motivatie. De meeste mensen kiezen dan ook vooral om deze reden voor het volgen van groepslessen. Daarnaast is het ook gewoon heel goed om aan body pump te doen, want het is voor je hele lichaam. Waar andere oefeningen vaak maar voor een deel van je lichaam zijn, is body pump voor alle groepen. Binnen een groepsles van een uur worden alle spiergroepen dus erg intensief aangepakt waardoor je super goed traint. Body pump is wel heel zwaar voor als je verder helemaal niet aan sport doet. Het is dus vooral erg wennen  voor mensen die niet zo heel veel aan sport doen.

Sportschool Amsterdam of toch ergens anders?

Zelf woon ik in Amsterdam en voor mij is de Fitness 365 sportschool Amsterdam ook gewoon gemakkelijk, omdat het niet ver is. Nu kan ik mij natuurlijk voorstellen dat het voor iemand die buiten de hoofdstad woont een beetje ver is. De sportschool (Fitness 365) heeft naast de vestiging in Amsterdam ook vestigingen in Alphen aan den Rijn en Ter Aar. Mocht je toevallig in of nabij deze twee plekken wonen of werken dan kan dat ook een goede optie zijn. De body pump lessen bij deze sportschool zijn namelijk een absolute aanrader!