Een Eastpak rugzak: die zie je de hele dag door als je naar de middelbare school gaat. Dat is niet zo gek, want de tassen en rugzakken van Eastpak bieden een zeer goede kwaliteit, maar zijn daarbij ook erg betaalbaar. Bovendien passen ze door het compacte design bij een groot aantal outfits. Ook kun je een Eastpak rugzak in zo’n beetje elke mogelijke kleur krijgen die je maar zou willen. In andere woorden: Een Eastpak tas is dus eigenlijk best wel ideaal! Daarom ben ik op zoek gegaan naar aanbiedingen voor deze tassen. Dat was nog niet zo eenvoudig als ik had gedacht.

Altijd wel in de mode

Het punt dat het enigszins lastig maakt om een Eastpak rugzak in de aanbieding te vinden, is dat deze rugzakken eigenlijk altijd wel in de mode zijn. Of het nu is op de middelbare school, op de sportschool, of op het werk. De Eastpak rugzak wordt overal gespot! Voor retailers en online winkels die deze tassen verkopen is het dus niet heel aantrekkelijk om de tassen in de verkoop te gooien. Ik heb echter een webshop gevonden die het regelmatig doet! Deze website heet natuurlijk niet voor niets Aanbiedingstart: ik zoek net zo lang door totdat ik heb gevonden wat ik zocht!

Eastpak rugzak bij Brandfield

De webshop waar ik het over heb is Brandfield. In deze webshop hebben ze niet vaak een speciale uitverkoop of een outlet of iets dergelijks. Nee, wat Brandfield doet, is dat er zeer regelmatig nieuwe spullen in het assortiment worden opgenomen. Daardoor moeten de items van het vorige seizoen er weer uit. En dat gaat dus meestal gepaard met flinke kortingen! Zo kwam ik op de site van deze shop meerdere Eastpak rugzakken tegen die met 30% korting worden aangeboden. Als je dus nog een nieuwe rugtas zoekt voor de zomer: dan kun je hier je slag slaan.

Voordelen, nadelen?

Meestal kijk ik nog even goed of er bepaalde addertjes onder het gras zitten. Wanneer we het hebben over enorme aanbiedingen, dan willen we natuurlijk niet dat er iets mis mee is. Na mijn korte onderzoek bij Brandfield zag ik echter al snel dat dit een officiële retailer is van een enorm groot aantal merken, waaronder Eastpak. Wanneer je een fan bent van merkspullen (wie niet?) dan kun je hier dus zeker terecht. Zelf heb ik al een nieuwe rugzak besteld, ik kon het gewoon niet weerstaan!