Er zijn heel wat verschillende soorten shirts te vinden. Je kunt verschillende vinden op het internet, maar ook in de winkel is er vaak heel wat keuze. Zo kun je van het merk Malelions een shirt kopen, maar er zijn ook genoeg shirts die geen merk hebben. Dan is het al snel de vraag wat voor een shirt past er bij jou? En kan iedereen klakkeloos elk shirt dragen? Dat lees je allemaal op deze pagina.

De maat

Wanneer je een Malelions product koopt, zal je al snel zien dat er heel veel opties zijn. Zo zijn er ook heel wat verschillende opties wat betreft de maat. Een Malelions product kun je in een S bestellen, maar ook in een XL. Dit zijn twee compleet verschillende maten. Daarom is het belangrijk dat je de juiste maat koopt. Wanneer je een Malelions shirt koopt in de verkeerde maat, zal je dit direct kunnen zien.

Een Malelions shirt kun je uiteraard in een maat groter kopen, maar de pasvorm is vaak zo de maat aan zal sluiten op je lichaam. Natuurlijk kun je een Malelions shirt op een andere manier stijlen dan waar hij voor bedoeld is, maar de maat is zeer zeker belangrijk als je wilt weten of een shirt je zal passen. Anders krijg je misschien iets wat je helemaal niet aan kunt.

Kan ik elk shirt dragen?

Het is niet al te onbelangrijk om te weten of je elk shirt zal kunnen vragen. Die vraag is eigenlijk vrij simpel te beantwoorden met ja. Je zal elk shirt kunnen dragen. Het maakt niet uit wie je bent of waarom je iets draagt. Je mag altijd iets dragen als je het mooi vindt. Het is wel handig om te kijken of het je ook mooi staat. Zo kan de hals van een shirt het een heel stuk mooier maken. Een hals kan je breder laten lijken maar ook slanker.

Het juiste shirt voor jou kan niemand bepalen. Alleen jij kan bepalen wat je mooi en lekker vind zitten. Wanneer je zo'n shirt hebt gevonden, is het verstandig om niet zo snel naar anderen hun mening te luisteren. Anders kan het zijn dat je niet je eigen stijl aan het ontwikkelen bent, maar die van iemand anders. Dat zal zonde zijn van je eigen stijl. Iedereen is anders en dit maakt dat alle kleding ook anders zal zijn voor iedereen. Daarom heb je een eigen stijl en dat is wel zo fijn.